Social Media in de klas #TheCrowdNL event

Gisteren verzorgde ik samen met Frans Droog en Patrick Vaanhold de workshop Social Media in de klas op de kanaalschool in Almelo voor the Crowd. The Crowd is een organisatie voor onderwijsprofessionals die hun professionalisering in eigen handen willen nemen. Onderwijzers die dus zelf aangeven wat ze willen leren in plaats van alleen maar door van bovenaf opgelegde studiemiddagen te volgen die weinig op de interesses van de individuele docenten aansluiten.

Ik heb eerder al een Flip the Classroom event van The Crowd bijgewoond, maar dit keer was ik zelf aan de beurt om een workshop te geven samen met mede “Crowdies” Frans en Patrick.

Ik heb het vooral gehad over het gebruik van Twitter in de klas, mijn ervaringen met bloggen met mijn mentor klas en het opzetten van de Social Media Day van vorig jaar.  Hierronder volgt het Storify verslag van Patrick Vaanhold.

http://storify.com/MeneerVaanhold/socialindeklas

 

 

Related posts:

Posted in Blog, Presentations & workshops

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Follow Me